2010-01-14

Warm Up - et varmt byrum i Hedehusene


Med byrumsinstallationen Warm UP - et varmt byrum i Hedehusene skaber vi en social og interaktiv plads, som lokker folk til i fællesskab at forvandle et tomt og stille byrum til et levende åndehul.
I det kolde februarlandskab forvandler vi en plads midt i byen til en lysende oase med eksotiske skyggebilleder. Et solidt bordtennisbord dannede rammen for den sociale interaktion, hvor alle beboerne aktivt vil kunne være medskabende til skabelsen af lysesætningen på pladsen.
Nærmer du dig bordet, vil intensiteten af lyset stige. En varm og indbydende sommerstemning indhyller pladsen, når lysstyrken øges i takt med, at flere spillere kommer til.
For at nå ud til ale borgere i Hedehusene fik vi produceret 12.000 skt. bordtennisbolde med invitation til åbningen trykt på. En til hver indbygger i Hedehusene.
Projektet blev udviklet i samarbejde med Høje Taastrup Kommune og LYSLYD
LYSLYD er et innovativt projekt, der på tværs af regioner udvikler nye koblingsmuligheder mellem kreative virksomheder og kunstnere, som arbejder med lys, lyd og nye medier - med fokus på en kreativ og levende byudvikling.

Sensordesigner: Sven E
Lysmand: Mogens Kjempff
Og et særligt tak til Nils Engelbrech

http://www.lyslyd.com/da